вівторок, 22 березня 2016 р.

«ВІКТОР-РОБОТ» про що історія?


«ВІКТОР-РОБОТ»
наукова фантастика

Ця казка-притча про несподівану дружбу маленького робота та земної дівчинки Віки, про пошук правди і пригод у далекому, безкрайому Космосі. 
Одного разу, за збігом дивних обставин, Віктор-робот починає бачити свій світ по-іншому, не так, як решта. І що саме він бачить? Повний занепад… Штучне Сонце, на якому він живе, майже знеструмлене. От-от і запас енергії на ньому скінчиться, а життя - закінчиться. Ніхто не знає, що відбувається довкола, в чому причина катастрофи, де подівся Великий Збирач Планети Свєти і, власне, хто руйнує цю Планету? І от диво, саме Віктора, маленького робота з поламаним звуковим пристроєм, який не може пояснити свої думки, звинувачують у цій біді. 
Тож він разом з дівчам, що втекло від своїх батьків, вирушає на пошук відповідей на свої запитання, на пошук себе і правди. Але занадто пізно Віктор з’ясовує, хто є Зло. Мерзений Трансформер, що розібрав себе на п’ять частин та розкидав по всій Планеті, щоб слідкувать за всіма та контролювати занепад, вже майже завершив свою темну справу. До кінця страшної катастрофи залишається одна доба і одне важливе питання:

То чи вдасться маленькому роботу подолати великого Трансформера та врятувати свого єдиного друга Віку від загибелі, якщо єдине, що він вміє - це бачити світ по-іншому… Не так вже й мало, якщо добряче замислитись.

Немає коментарів:

Дописати коментар